Ästad46

Hantverk, hållbarhet och kvalitet!

 

 

HÅLLBARHET & KVALITET

Vi har en stark tro på att hållbarhet, design och vin kan gå hand i hand. Våra prints är skapade med inspiration från passionerade hantverksvinmakare runt om i vinvärlden. Vi ser på vår produkt som de ser på sin råvara - utifrån ett så nära miljöperspektiv det går.

Vi använder oss av papper av bästa kvalitet. Alla våra prints trycks på papper som är miljömärkt med FSC samt även PEFC för ansvarsfullt & hållbart skogsbruk.


SAMARBETEN

Är du intresserad av att sälja våra prints eller någon annan form av samarbete är du varmt välkommen att höra av dig till

hej@wineprints.se

 

SamarbetenHANTVERKET

Wineprints är vår tolkning av den vinvärld vi inspireras och fascineras av. Med vårt uttryck i form av målningar, foton och digitala budskap vill vi förmedla den känsla av passion och hantverk vi känner som vin.

Vi värderar passionen för hantverket och råvaran högt. Vi hittar vår energi ur andras mästerverk och vi låter oss ryckas med av vinets alla steg. Från jord till bord, från fält till flaska.

Vi inspireras av färgskiftningarna i vingårdarna, ur detaljer som fossiler och stenar i jorden och av råvarans olika karaktärer. Wineprints är vår tolkning av det hantverk som ger smakrika viner med tydlig terroir.

 

I vinet finns sanningen och vi vill ge den till er - välkommen till vår vinvärld!

 

IMG 6772