ORDERBEKRÄFTELSE

En orderbekräftelse skickas till den mailadress du anger i beställningen. I vissa fall kan ett mail fastna i skräpkorgen eller på grund av tekniska problem ej komma fram. Är du osäker på om din order gått igenom vänligen maila hej@wineprints.se så hjälper vi dig.

BETALNING / BETALSÄTT

Vi använder oss av Klarna Checkout. För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

LEVERANS VI LEVERERAR FRAKTFRITT!

Vår leveranstid är 2-5 arbetsdagar, räknat från dagen efter du lagt din beställning. Vi levererar i första hand med PostNord men kan även komma att använda oss av andra logistilösningar vid behov. Under rådande omständigheter kan leveranstiden vara något längre än beräknad.

EJ UTHÄMTAD VARA

Om en vara ej hämtas ut och per automatik skickas som en retur får kunden stå för fraktkostnaderna som då ligger på 200 kr inklusive moms. Detta för att täcka de dubbla frakterna samt för hantering och administrering.