Can Axartell 2

Vår passion och inspiration!Wineprints är ett varumärke skapat av oss - Sabina Eriksson, sommelier och Rebecka Eriksson, illustratör.

Idén växte fram ur en saknad av kartor som beskriver vinets terroir - känslan av en plats - i form av jorden, klimatet, druvan, vinmakarens filosofi och hanteringen av vinet.

Rebeckany

Rebecka har, förutom sitt konstnärliga kunnande, även en socionomexamen, en master i sexologi och en halv kandidat i visuell kommunikation. Numera har hon även ett stort intresse för vin och vinets ursprung och terroir.

Lottenlund Okt 34NY

Sabina Eriksson är sommelier och entreprenör (grundare av WINELY) med 25 års erfarenhet av vinkunskap. Utöver att förkovra sig i ämnet vin, genom ett antal vinresor under åren, utbildar hon även andra i sin stora passion.


Vår kompetens och erfarenhet utgör en härlig mix av vinkunskap, kreativitet, innovation och passion!


När Sabina skapade sina första digitala vinkurser vintern 2020 såg hon en utmaning i att förmedla en känsla för vin ur en "vanlig" karta. Hon saknade känslan för platsen. 

Förtrollningen av olika platser och beundran för hårt arbetande människor bakom ett hantverksvin, gjorde Sabina fast besluten om att vilja förmedla vinets doft och smak på ett mer uttrycksfullt sätt. Sabina kontaktade sin svägerska Rebecka som gav sig på uppgiften att tolka vinvärlden.

Med sig på de senaste vinresorna har Sabina haft Anna Sigge, fotograf med ett fantastiskt sinne för detaljer, ett stort hjärta och stor kärlek för hantverket. Anna är ögat bakom WINELY's bilder, som tillsammans med erfarenheter, vinkunskap och intryck skapar digitala vinupplevelser. Vi är otroligt glada över att kunna erbjuda ett urval av Anna Sigges fantastiska bilder som fotoprints.

Mallorca 4Kilos 59

Kontakta oss gärna!

 mail: hej@wineprints.se
telefon: 0721-884155


WINEPRINTS tillhör företaget WINELY AB
Org.nr: 559165-3513
Lilla Brogatan 7
503 30 Borås