Kullaberg 27

SVENSKA VINGÅRDARVi inspireras av passionerade och engagerade människor. Människan bakom vinet, såväl som naturen och råvaran.
Sverige är ett ungt vinland och vi har precis bara börjat få upp ögonen för svenskt vin.

Vi har skapat en guide, med vilken vi vill inspirera till att besöka, uppleva och smaka svenskt vin.
Längre ner på denna sida hittar ni kontaktuppgifter och besöksmöjligheter till de 40 platser och gårdar vi har valt att presentera i den limiterade utgåvan SVENSKA VINGÅRDAR 2021

 

SVENSKA VINGÅRDAR 2021

Klicka på namnen för mer information om respektive vingård samt kontaktuppgifter och besöksmöjligheter.

2022 SVENSKA VINGÅRDAR (NYA PLATSER)

Klicka på namnen för mer information om respektive plats samt kontaktuppgifter och besöksmöjligheter.Lobbyn på The Winery Hotel.

Idunn Norsjö Wine

Idunn's drivkraft är kärleken till de vilda bären och dess inneboende egenskaper. Njut av viner i världsklass gjorda på vildvuxna bär, klimatsmart och låg miljöpåverkan!

Wine Mechanics

Välkommen till Wine Mechanics, den första urbana vingården i Norden. Druvor som odlas med arv och kunskap i europeiska vingårdar. Vin producerat med kärlek och teknik i Göteborgs stad.

The Winery Hotel

En vingård. Ett hotell. En mötesplats.
The Winery Hotel är en vingårdsdestination och ett urban winery hotel. Med egen vinframställning på hotellet och vingården Terreno i Toscana upplever ni här ett unikt sätt att bo, njuta och mötas – med vinet i fokus.